OPTICA-OPTOFARM

Optofarm s-a fondat în 1991 ca asociaţie familială, dar care în anul 1993 s-a transformat în S.R.L din cauza cerinţei crescute a produselor şi aserviciilor oferite. De atunci, din an în an, reţeaua de magazine s-a lărgit iar numărul personalului a crescut. În prezent, în judeţul Mureş dispune de 7 magazine şi de un personal format din 50 de specialişti dintre care 12 sunt medici specialişti oftalmologi.Dotarea tehnică s-a dezvoltat din an în an atât în domeniul oftalmologic cât şi optic, iar în prezent se lucrează cu tehnologia vârf al mileniului trei.
Cea mai importantă realizare a S.C. Optica Optofarm S.R.L. este înfiinţarea clinicii ambulatorii de chirurgie oftalmologică cu ocazia celei de-a 10-a aniversări al înfiinţării S.R.L.-ului, în anul 2003. Clinica este dintre cele mai moderne pe plan naţional lucrând cu echipamente cu ultrasunete achiziţionate de la firma americană Alcon şi firma germană Zeiss. Societatea, prin realizările obţinute până în prezent, şi-a propus să rămână în continuare pe primul loc în top.

Poziţia OPTICA OPTOFARM SRL în Topul Firmelor:

Locul 1 in Top Afaceri Romania , judetul MURES, domeniul 85:Sanatate si asistenta sociala

Locul 1 in Top Profit Romania , judetul MURES, domeniul 85:Sanatate si asistenta sociala

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
-co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

”CREȘTEREA COMPETITIVITĂȚII FIRMEI PRIN DEZVOLTAREA ACTIVITĂȚII DE FABRICAREA ȘI ȘLEFUIREA LENTILELOR”

Locaţia: Târgu Mureș, Data: 14.11.2011
SC. OPTICA OPTOFARM S.R.L., cu sediul în Mun. Târgu Mureș, str. Poștei nr. 3, Județul Mureș cod poștal 540043, derulează, începând cu data de 15.07.2011, proiectul “CREȘTEREA COMPETITIVITĂȚII FIRMEI PRIN DEZVOLTAREA ACTIVITĂȚII DE FABRICAREA ȘI ȘLEFUIREA LENTILELOR “, co-finanţat prin Fondul European de
Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri, în calitate de Organism Intermediar pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, cu sediul în Calea Victoriei, nr.152, sector 1, București, tel: 021 20 25 115, fax:021 20 25 369, e-mail: fonduristructurale@minind.ro, cod de înregistrare fiscală 24931499, reprezentat legal de domnul Ion Ariton, în funcția de Ministru.

Valoarea totală a proiectului este de 1.296.415,91 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 731.260,60 lei.
Proiectul se implementează în localitatea Târgu Mureș pe o durată de 8 luni.

Obiectivul proiectului este îmbunătățirea competitivității produselor oferite de OPTICA OPTOFARM prin dezvoltarea activității de fabricare a lentilelor. Obiectivele specifice ale proiectului de față sunt:Creșterea productivității prin creșterea cifrei de afaceri cu 7% într-un interval de trei ani de la finalizarea investiției,Creșterea numărului de angajați cu 2 persoane la sfârșitul perioadei de implementare, față de cel existent, Menținerea numărului de angajați 3 ani de la data finalizării proiectului, Creșterea profitului cu 4% în primul an după finalizarea investiției.
Detalii suplimentare puteţi obţine de la:
Nume persoană contact Jeremias Laszlo
Funcţie: Administrator
Tel 0265212304, Fax: 0265212304, e-mail: jeremias@optica-optofarm.ro

Info Firmă