Szolgáltatások

Szemüveglencsék

Üzleteinkben olyan neves cégek importált lencséi találhatók, mint Zeiss, Rodenstock, Hoya, Essilor, valamint kiváló minőségű, saját gyártású lencsék is.

Gazdag lencsekészlettel ügyfeleinket azonnal kiszolgáljuk.
Azok a lencsék, amelyek nincs raktáron, viszonylag rövid idő alatt biztosítjuk őket – egyik napról a másikra.

Szemüveglencsék kínálatunk magában foglalja:

  • monofokális, bifokális vagy progresszív lencsék
  • tükröződésmentesítő lencsék, antisztatikus, keménységi réteggel,  vízhatlan réteggel és UV-szűrő réteggel ellátott lencsék
  • lencsék speciális szűrővel ellátva, számítógéphez
  • Heliomatikus lencse
  • vékonyabb lencsék (magas törésmutatóval)

 

Hoya lencse

A rövidlátást nem véletlenül emlegetik csendes járványként is: jelenleg a közép-európai emberek egyharmadánál jelen van ez a fénytörési hiba. 

Ami ennél is ijesztőbb, hogy 2050-re ez már az emberek felére lesz igaz. Szerencsénkre, az innovatív megoldásoknak köszönhetően van lehetőség a kezelésre. Hogy mit jelent a rövidlátás, melyek a kiváltó okai, illetve milyen tevékenységek csökkenthetik kialakulásának esélyét, megtudhatod az alábbi blogcikkből. Emellett részleten olvashatsz arról, hogy miért válaszd a MiYOSMART innovatív megoldását gyereked látásának javítására és védelmére. MiYOSMART a Hoya-tól. Megtalálod az Optica Optofarm szaküzleteiben!

 

     

Cégünkről

Az Optica Optofarm már 30 éve az Önök szolgálatába áll, 7 egységgel vezető helyet tölt be a megyében. A jól képzett orvos csapatunk a látás korrekción kívül a kisebb műtétek mellett szürkehályog műtéteket is végez phacoemulsifikációs eljárással.

Ezen szolgáltatásokon kívül széles választékban ajánlunk divatos szemüvegkeretet, napszemüveget, kontaktlencsét, ápolószereket, tartozékokat és étrendkiegészítőket.