Servicii

Lentile de ochelari

În magazinele noastre găsiţi lentile din import ale unor firme renumite ca Zeiss, Rodenstock, Hoya, Essilor dar şi lentile de producţie autohtonă,  de bună calitate. Având un bogat stoc de lentile, clienţii noştri sunt serviţi cu promptitudine; în cazul unor lentile care nu există în stoc le furnizăm într-un timp relativ scurt – de pe o zi la alta.

Oferta noastră de lentile de ochelari cuprinde:

  • lentile monofocale, bifocale sau progresive
  • lentile cu tratament antireflex, cu strat de duritate, antistatic, cu strat de impermeabilitate, strat de filtrare a razelor UV
  • lentile cu filtru special pentru calculator
  • lentile heliomatice
  • lentile subţiate (cu indice de refracţie mare)

 

Lentile Hoya

E clar de ce este miopia numită epidemie tăcută: în prezent, o treime dintre oamenii din Europa Centrală au această afecțiune a ochilor. 

Ceea ce este și mai înfricoșător: până în 2050 acest lucru va fi adevărat pentru jumătate dintre oameni. Din fericire pentru noi, tratamentul este posibil datorită soluțiilor inovatoare. Din articolul de mai jos, puteți afla ce înseamnă miopia, care sunt cauzele declanșatoare și ce activități pot reduce șansa de dezvoltare a acesteia. În plus, veți găsi răspunsul detaliat la întrebarea de ce să alegeți soluția inovatoare MiYOSMART pentru a îmbunătăți și proteja vederea copilului dumneavoastră.  MiYOSMART de la Hoya. Caută în magazinele Optica Optofarm!

 

Despre noi

Optica Optofarm în ultimii 30 de ani este la dispoziția dumneavoastră și a fost un lider de piață cu cele șapte unități din județ. Avem o echipă de medici bine pregătiți, care efectuează intervenții chirurgicale de cataractă cu procedura de facoemulsionare și alte operații mici.

Pe lângă aceste servicii oferim rame de ochelari la modă, ochelari de soare, lentile de contact, produse de îngrijire și accesorii pentru o mare varietate.